Touchscreen tableta

Aici gasiti orice model de touchscreen tableta, doar la www.protableta.ro !

Avem in stoc touchscreen de tableta pentru majoritatea producatorilor precum: Apple, Acer, Asus, Allview, Serioux, Samsung.

Citeste mai mult...

Tabletele au castigat un loc binemeritat pe piata gadgeturilor si a dispozitivelor care tind sa inlocuiasca laptopurile (chiar daca nu o vor face niciodata pe deplin). Ele sunt usor de folosit, au o portabilitate mai mare si asigura aproape aceleasi functii precum un calculator mai voluminos din categoria laptopurilor. Desi au aparut si tablete 2 in 1, cu tastatura detasabila, multe tablete se bazeaza doar pe touch screenul lor pentru a putea asigura interfata necesara utilizatorului.

Un touchscreen tableta poate avea dimensiunea intre 7 si 10 inchi, in general, chiar daca nu sunt excluse nici formatele mai mari. Zgarierea, craparea sau deteriorarea unui display tableta implica, in multe cazuri, si inlocuirea lui. Pe site-ul jostru, www.protableta.ro puteti consulta oferta bogata pe care o avem la aceasta categorie, modelele de display-uri fiind disponibile pentru mai multe marci de tableta, de la cei mai mari producatori.

La noi gasiti display-uri pentru Asus ZenPad, iPad, Microsoft Surface (Book sau Pro), Samsung Galaxy Note, Sony Tablet Z, Kindle Fire HDX, Dell, Asus, Lenovo, e-Boda si pentru multe alte modele folosite de multi pasionati de asemenea gadgeturi. Ele sunt insotite de toate accesoriile si cablurile necesare montarii pe tableta respectiva.

Livrarea produselor noastre se face in cel mai scurt timp, putand ajunge pana la cel mult 5 zile lucratoare, in cazul oraselor indepartate din tara. Transportul se face prin curier rapid Cargus, insa produsele pot fi ridicate si de la sediul nostru din Bucuresti (puteti gasi mai multe detalii la sectiunea Transport si livrare a site-ului nostru. Zecile de mii de clienti care au apelat la noi de-a lungul timpului sunt dovada profesionalismului nostru si a calitatii de top a tuturor produselor comercializate.