Touchscreen tableta

Aici gasiti orice model de touchscreen tableta, doar la www.protableta.ro !

Avem in stoc touchscreen de tableta pentru majoritatea producatorilor precum: Apple, Acer, Asus, Allview, Serioux, Samsung.

Tabletele au castigat un loc binemeritat pe piata gadgeturilor si a dispozitivelor care tind sa inlocuiasca laptopurile (chiar daca nu o vor face niciodata pe deplin). Ele sunt usor de folosit, au o portabilitate mai mare si asigura aproape aceleasi functii precum un calculator mai voluminos din categoria laptopurilor. Desi au aparut si tablete 2 in 1, cu tastatura detasabila, multe tablete se bazeaza doar pe touch screenul lor pentru a putea asigura interfata necesara utilizatorului.

Un touchscreen tableta poate avea dimensiunea intre 7 si 10 inchi, in general, chiar daca nu sunt excluse nici formatele mai mari. Zgarierea, craparea sau deteriorarea unui display tableta implica, in multe cazuri, si inlocuirea lui. Pe site-ul jostru, www.protableta.ro puteti consulta oferta bogata pe care o avem la aceasta categorie, modelele de display-uri fiind disponibile pentru mai multe marci de tableta, de la cei mai mari producatori.