Despre ProTableta.ro

Cu noi alaturi catre
 • succes.
 • evolutie.
 • progress.


Suport Clienti

Oferim suport tehnic pentru clientii nostri in legatura cu orice probleme legata de produsele cumparate de noi sau orice alta informatie in materie de Tablete si GSM.

Service GSM si Tableta

La noi orice client isi poate repara telefonul sau tableta la un pret foarte avantajos si intr-o perioada scurta de timp , in comparatie cu alte service-uri.

Reseller

Oferim preturi reduse pentru firmele fie ele magazine online sau service-uri in regim de Reseller.
   

0
+
Clienti Multumiti
0
Ani de Experieta
0
Comezi
0
Reselleri

Cine suntem ?

Prin ceea ce facem dorim sa fim cat mai aproape de fiecare client, sa fim de ajutor in aproape orice situatie legata de telefonul sau tableta dumnevoastra. In decursul celor peste 2 ani de experianta am invatat ca orice mic amanunt conteaza si incercam sa acordam atentie fiecare mic detaliu..

Orientare Client
100%
Seriozitate
100%
Garantie Produse
100%
Omenie
100%

 

Comments (3)

 • Sipos Vlad Reply

  Buna ziua. Am gasit pe site-ul dvs. aceasta pagina : http://www.protableta.ro/shop/service-gsm/service-gsm-lg/schimbare-inlocuire-geam-sticla-lg-g5/

  As dori sa stiu daca in cazul acestui telefon reparatia se va face cu gel LOCA sau cu folie OCA prin laminare, deoarece prima varianta o exclud din start ( cea cu gel LOCA ) fiindca cunosc repercursiunile acestui gen de reparatie si consider ca nu merita. De asemenea, as dori sa-mi spuneti sincer daca in service-ul dvs. s-a mai facut cel putin o data aceasta reparatie pe un LG G5 si s-a finalizat cu succes. Desigur va trebui sa imi mentionati si durata garantiei pentru reparatie. Si nu in ultimul rand, cand as putea veni cu telefonul pentru reparatia propriu-zisa, la ce adresa va gasesc si care este programul de lucru ( intervalul orar ). Astept raspuns, multumesc.

   
  10 septembrie 2017 at 12:04
  • adrian.adt1986 Reply

   Modalitatea prin care noi schimbam sticla pentru majoritatea telefoanelor Samsung este cu OCA ( LAMINARE ), un procedeu pe care noi il recomandam.

    
   17 octombrie 2017 at 12:23
  • adrian.adt1986 Reply

   asa scrie in anunt

    
   17 octombrie 2017 at 12:24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *