Cel mai bun Antivirus AV-TESTS 2016 2017

Cel mai bun Antivirus AV-TESTS 2016 2017

Pe 1 Februarie 2017, institutul AV-TEST premiaza cele mai bune solutii de protectie pentru securitate IT in anul 2016. Premiile recunoscute la nivel mondial se adreseaza celor mai bune produse in categoriile urmatoare:

Protectie

Performanta

Posibilitati de utilizare

Reparare

Securitate Android

1 Februarie este o zi decisiva pentru distribuitorii si utilizatorii produselor destinate securitatii pentru Internet, deoarece in acea zi, reprezentanti a celor mai bune produse IT ale anului 2016 se aduna impreuna sub steagul AV-TEST pentru a accepta premiile institutului. Pentru perioada de test a anului 2016, AV-TEST prezinta un total de 15 premii.

Ce reprezinta aceste premii

In cadrul testelor si ale procedurilor de certificare desfasurate de-a lungul anului, urmatoarele produse au terminat testele prezentate de AV-TEST intr-un interval de 2 luni. Ceremonia de prezentare a premiilor este nimic mai mult sau mai putin decat o adunare a celor mai buni producatori de solutii IT pentru securitate din intreaga lume.

Premiul pentru cea mai buna protectie AV-TEST 2016

Premiul pentru cea mai buna protectie in cadrul corporatiilor este retinut de catre solutiile IT pentru securitate de la Kaspersky. Mai precis Endpoint Security si Small Office Security.

Premiul pentru cea mai buna performanta AV-TEST 2016

Premiul pentru cea mai buna performanta, atat in cadrul corporatiilor cat si pentru consumatori obisnuiti, este din nou retinut de cei de la Kaspersky prin produsele Kaspersky Internet Security si din nou, Kaspersky Small Office Security.

Premiul pentru cele mai bune posibilitati de utilizare AV-TEST 2016

Atacurile malware pot destabiliza securitatea consumatorilor, iar intr-o corporatie, acestea pot duce la timp irosit si batai de cap, atunci cand de exemplu unele aplicatii sunt blocate gresit. Premiul pentru consumatorii obisnuiti revine solutiei Internet Security de la Kaspersky, iar pentru corporatii, tot de la Kaspersky, au fost premiate solutiile Endpoint Security si Small Office Security.

Premiul pentru cea mai buna solutie de reparat AV-TEST 2016

In cadrul categoriei de solutii pentru reparat, optiunea Virus Removal Tool de la Kaspersky s-a dovedit a fi cea mai eficienta.

Cel mai bun Antivirus AV-TESTS 2016 2017

Kaspersky

Leave a reply