Bine ati venit pe Protableta.ro

Protableta.ro ofera o gama larga de piese gsm si tableta la preturi de importator. Infiintata in 2014 firma noastra a pornit pe acest segment de piata oferind de-a lungul timpului produse si oferte pentru toti clientii fie ei persoane fizice sau firme ( distribuitori ). SC Prime Network SRL are peste 20.000 de clienti si peste 50.000 de comenzi si incepand cu 2016 a pastruns pe piata externa din Europa si America fiind un principal furnizor de echipamente si componente pentru diversi clienti.

Suport Clienti

Oferim suport tehnic pentru clientii nostri in legatura cu orice probleme legata de produsele cumparate de noi sau orice alta informatie in materie de Tablete si GSM.

Service GSM si Tableta

La noi orice client isi poate repara telefonul sau tableta la un pret foarte avantajos si intr-o perioada scurta de timp , in comparatie cu alte service-uri.

Oferte pentru Reselleri

Oferim preturi reduse pentru firmele fie ele magazine online sau service-uri in regim de Reseller.

Cine suntem ?

Prin ceea ce facem dorim sa fim cat mai aproape de fiecare client, sa fim de ajutor in aproape orice situatie legata de telefonul sau tableta dumnevoastra. In decursul celor peste 2 ani de experianta am invatat ca orice mic amanunt conteaza si incercam sa acordam atentie fiecare mic detaliu.

CONTACT
7.895
Dispozitive Reparate
38.243
Clienti multumiti
248
Review-uri Pozitive pe Internet
125
Reselleri
  • Despre Protableta nu pot spune ca puteti gasi o multitudine de produse si servicii precum : service tableta, componente tableta, piese gsm, accesorii gsm, touchscreen tableta, touchscreen telefon, incarcator tableta, husa telefon si toata gama de produse de cea mai buna calitate. De-a lungul perioada in care am colaborat cu ei, mereu m-au ajutat cu sfaturi […]

    Dan Dragomir
    CEO & Founder - Computer Blog
  • Colaborarea cu cei de la Protableta.ro se desfasoara exact cum trebuie sa fie o relatie intre 2 profesionisti. Profesionisti – Rapididate – Corectitudine

    Ramona Bacucu
    Service Manager - Fandu