PROtableta.ro ofera garantie tuturor produselor achizitionate de pe site-ul propriu, acolo unde este specificat acest lucru si in diferite feluri, conform legislatiei in vigoare, produse noi sau second hand.

Produsele pot veni in ambalajul original sigilat, asa cum au fost ambalate de producator/importator. Mai pot fi produse in ambalajul original, nesigilitat, denumit si bulk, asa cum producatorul intentioneaza sa vanda produsul. Acest lucru nu inseamna ca produsul este second hand, ci doar ca importatorul foloseste diferite tipuri de ambalare.

Produsele provin din canale oficiale de distributie si/sau importate oficial de la distribuitorii internationali, fiind insotite de certificate de garantie/functionare, dupa caz, asa cum producatorul a intentionat vanzarea lor, conform legislatiei in vigoare aflata la dispozitia clientului.

PROtableta.ro ofera garantie de functionare in cazul in care un touchscreen este achizitionat si montat in service-ul nostru, garantie de functionare valabila conform specificului certificatului de garantie. NU se ofera garantie de functionare in cazul in care produsul este achizitionat de pe site-ul nostru si efectuat montajul intr-un cadru neprofesional folosind unelte neadecvate, iar foliile si/sau sigiliile de protectie au fost rupte sau chiar deteriorate.

Clientii au obligatia de a verifica integritatea produselor in momentul primirii lor prin optiunea de ramburs in fata curierului agreat de catre companie. Orice reclamatie ulterioara referitoare la integritatea produselor nu va avea niciun efect. Garantia de functionare ramane insa valabila in timpul si termenii precizati in sectiunea detaliata din Termeni si Conditii.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, va stam la dispozitie la numerele de telefon afisate pe website sau prin formularul de contact.