Probleme cu Telefonul Tableta E-boda in garantie sau service
Probleme cu Telefonul Tableta E-boda in garantie sau service

Am auzit despre multe probleme ale telefoanelor E-boda aflate in garantie si dorim sa le IMPARTASESTI cu noi si alte persoane cu probleme similare.

Despre E-boda pot incepe a spune ca este printre primele Brand-uri Romanesti de Tablete si Telefoane Mobile din Romania si NU pot afirma faptul ca aceste telefoane se produc in Romania. Sunt telefoane produse in China ( ca de altfel orice alt telefon Apple, Samsung etc ), dar nu aceasta este problema, problema este de fapt de ambele tabere : Clientul ( noi ) si Distribuitorul ( E-boda aka Visual Fan SRL din Brasov ).

Din ce probleme am intalnit pana acum, 3 probleme primeaza mai mult decat celelalte si anume :

  • Probleme cu mufa de alimetare a telefoanelor si a tabletelor E-boda : in care multi clienti reclama faptul ca nu au facut nimic sau nu isi explica de ce ” schimbarea mufei de alimentare ” nu intra in garantie. Practiv, asupra mufei de alimetare se exercita forta fizica cel putin odata pe zi, momentul in care se incarca telefonul – in acel moment telefonul nu trebuie butonat sau miscat din pozitia de incarcare, momentul in care se incearca un transfer de date de pe telefon pe un alt dispozitiv – la fel pozitia telefonului nu trebuie miscata si momentul in care introducem mufa din cablul de incarcare in mufa telefonului – nu de multe ori introducem gresit.  Ceea ce trebuie sa intelegem este faptul ca, toate aceste incarcari se reflecta in uzura si degradarea mufei de alimentare.
  • Touchscreen Digitizer Fata Geam Sticla Ecran Tactil Spart Crapat Fisurat Telefon Tableta E-boda– aceasta problema este una fizica si este cauzata de apasarea sau uzura altor forte fizice asupra partii tactile a telefonului E-boda. Exista posibilitatea ca in orice proces de productie ca o bucata din 100 sa fie mai prost calitativa decat celelalte, dar nu este neaparat o regula.
  • Bateria Acumulatorului Tabletei Telefonului E-boda s-a umflat / se descarca repede / nu mai incarca bateria.  Orice baterie fie ca este pentru telefon sau tableta are un numar finit de incarcari ( cicluri ), iar dupa acest numar capacitatea sau functionalitatea ei sa nu mai fie in parametrii unei bune functionari. Orice producator de telefoane sau tableta face acest lucru, pentru ca o mare parte a profitului unei firme se face din vanzarea componentelor si nu din vanzarea unui produs.

Cele enumerate mai sus sunt cele mai intalnite probleme la telefoane si tableta E-boda dar nu numai. Am dorit sa le enumeram si sa le exemplificam ca sa fie mai pe intelesul cumparatorilor de produse E-boda.

Celelalte probleme tin intr-adevar de producator, cate atentie ofera produselor si clientilor sai, respectul si fidelizarea cumparatorului sau potentialului cumparator.

Va asteptam cu probleme intampinate de dumnevoastra vis-a-vis de gama de produse E-BODA si o sa incercam in masura in care putem sa va ajutam.

Probleme cu Telefonul Tableta E-boda in garantie sau service

O sa enumeram cateva modele de telefoane si tablete E-boda :

IMPORTANT : Probleme Service Garantie E-boda Revo R80, Probleme Service Garantie E-boda Essential A310, Probleme Service Garantie E-boda Izzycomm Z700 II, Probleme Service Garantie E-boda Revo R90, Probleme Service Garantie E-boda Revo R80 BT, Probleme Service Garantie E-boda Revo R93G, Probleme Service E-boda Supreme XL500, Probleme Service Garantie E-boda Izzycomm Z700, Probleme Service Garantie E-boda Izzycomm Z80, Probleme Service Garantie E-boda Izzycomm Z71, Probleme Service Garantie E-boda Izzycomm Z73, Probleme Service Garantie E-boda Revo R77.

Probleme cu Telefonul Tableta E-boda in garantie sau service

E-boda

Leave a reply