Probleme cu Telefonul Tableta Vonino in garantie sau service ?

Am auzit despre multe probleme ale telefoanelor si tabletelor Vonino aflate in garantie sau service si dorim sa le IMPARTASESTI cu noi si cu alte persoane care au probleme similare.

Despre Vonino pot incepe a spune ca este printre primele Brand-uri Romanesti de Tableta si Telefoane Mobile din Romania si care sunt reprezentata Vonino Inc din SUA cu adresa in : 72608 El Paseo Palm Desert,California. Sunt telefoane produse in China ( ca de altfel orice alt telefon Apple, Samsung etc ), dar nu aceasta este problema, problema este de fapt de ambele tabere : Clientul ( noi ) si Distribuitorul ( Vonino Romania aka Advanced Technologies SRL din Bucuresti cu adresa : Ion Heliade Rădulescu 26, Sector 2 ).
Precum alte firme concurente, Vonino a incheiat o colaborare cu distribuitorul de servicii telefonie mobila Orange si au multe oferte cu acest partener. Acest parteneriat le-a adus multe beneficii de-a lungul timpului.

Din ce probleme am intalnit pana acum, 3 probleme primeaza mai mult decat celelalte si anume :

  • Probleme cu mufa de alimetare a telefoanelor si a tabletelor Vonino : in care multi clienti reclama faptul ca nu au facut nimic sau nu isi explica de ce ” schimbarea mufei de alimentare ” nu intra in garantie. Practiv, asupra mufei de alimetare se exercita forta fizica cel putin odata pe zi, momentul in care se incarca telefonul – in acel moment telefonul nu trebuie butonat sau miscat din pozitia de incarcare, momentul in care se incearca un transfer de date de pe telefon pe un alt dispozitiv – la fel pozitia telefonului nu trebuie miscata si momentul in care introducem mufa din cablul de incarcare in mufa telefonului – nu de multe ori introducem gresit.  Ceea ce trebuie sa intelegem este faptul ca, toate aceste incarcari se reflecta in uzura si degradarea mufei de alimentare.
  • Touchscreen Digitizer Fata Geam Sticla Ecran Tactil Spart Crapat Fisurat Telefon Tableta Vonino– aceasta problema este una fizica si este cauzata de apasarea sau uzura altor forte fizice asupra partii tactile a telefonului Voninoo. Exista posibilitatea ca in orice proces de productie ca o bucata din 100 sa fie mai prost calitativa decat celelalte, dar nu este neaparat o regula.
  • Bateria Acumulatorului Tabletei Telefonului Vonino  s-a umflat / se descarca repede / nu mai incarca bateria.  Orice baterie fie ca este pentru telefon sau tableta are un numar finit de incarcari ( cicluri ), iar dupa acest numar capacitatea sau functionalitatea ei sa nu mai fie in parametrii unei bune functionari. Orice producator de telefoane sau tableta face acest lucru, pentru ca o mare parte a profitului unei firme se face din vanzarea componentelor si nu din vanzarea unui produs.

Cele enumerate mai sus sunt cele mai intalnite probleme la telefoane si tableta Vonino dar nu numai. Am dorit sa le enumeram si sa le exemplificam ca sa fie mai pe intelesul cumparatorilor de produse Vonino.

Celelalte probleme tin intr-adevar de producator, cate atentie ofera produselor si clientilor sai, respectul si fidelizarea cumparatorului sau potentialului cumparator.

Va asteptam cu probleme intampinate de dumnevoastra vis-a-vis de gama de produse Vonino si o sa incercam in masura in care putem sa va ajutam.

Probleme cu Telefonul Tableta Vonino in garantie sau service ?

O sa enumeram cateva modele de telefoane si tablete Vonino :

IMPORTANT : Probleme Service Garantie Vonino :

Probleme Service Garantie Vonino Jax S, Probleme Service Garantie Vonino Volt S, Probleme Service Garantie Vonino Xylo X, Probleme Service Garantie Vonino Jax X, Probleme Service Garantie Vonino Zun XS, Probleme Service Garantie Vonino Zun X, Probleme Service Garantie Vonino Zun XO, Probleme Service Garantie Vonino Volt X, Probleme Service Garantie Vonino Magnet M1, Probleme Service Garantie Vonino G7, Probleme Service Garantie Vonino Epic E8, Probleme Service Garantie Vonino Pluri B7, Probleme Service Garantie Vonino Q8, Probleme Service Garantie Vonino Navo QS, Probleme Service Garantie Vonino Navo S, Probleme Service Garantie Vonino Xavy L8, Probleme Service Garantie Vonino Xavy T7, Probleme Service Garantie Vonino Pluri M7, Probleme Service Garantie Vonino Xara QS, Probleme Service Garantie Vonino Sirius QS,
Probleme Service Garantie Vonino Evo Z, Probleme Service Garantie Vonino Epic E7, Probleme Service Garantie Vonino Epic M8, Probleme Service Garantie Vonino Onyx QS.

Probleme cu Telefonul Tableta Vonino in garantie sau service ?

Vnino

Leave a reply