Stiri GSM

Samsung

Samsung

Samsung – Inovație și Tehnologie de Top pentru Produse Electronice

Samsung, este un gigant global al tehnologiei, este cunoscut in intreaga lume pentru produsele sale electronice de consum de inalta calitate si a fost fondat de Lee Byung-Chul in 1938 ca societate comerciala.
Fondată în Coreea de Sud în 1938, compania s-a transformat intr-un lider incontestabil in industrie, aducand inovatii si tehnologii de ultima generatie la nivel global, asigurand in anul 2012 aproximativ 70% din veniturile acestuia.
In concluzie, Samsung este o marca recunoscuta și respectata la nivel mondial, cunoscuta pentru inovatiile sale tehnologice și produsele electronice de consum de inalta calitate, de la smartphone-uri si televizoare la electrocasnice, Samsung ofera solutii avansate și o performanta excelenta pentru a satisface cerintele tuturor utilizatorilor.

Produsele Samsung acopera o gama variata de dispozitive electronice. Seria lor de smartphone-uri Galaxy ofera performante de top, camere de inalta calitate si un design atragator.
Televizoarele QLED sunt renumite pentru culorile lor vii și o claritatea exceptionala a imaginii, oferind o experienta de vizionare captivanta. In plus, Samsung produce si electrocasnice fiabile cu eficienta energetica, ce simplifica si imbunatatesc vietile utilizatorilor.
Cu un accent constant pe cercetare si dezvoltare, Samsung a obținut multiple brevete si a introdus tehnologii inovatoare pe piată. Cu ajutorul lor, compania a câstigat de-a lungul timpului increderea si loialitatea consumatorilor din intreaga lume.
In calitate de lider în tehnologie si vanzari, Samsung este determinata sa ofere produse de inalta calitate, sa inoveze si sa anticipeze nevoile clientilor din orice colt al pamantului si de orice nivel.
Compania investeste constant in cercetare si dezvoltare pentru a aduce pe piata solutii tehnologice avansate si a-si mentine pozitia de lider in industrie.

Lasă un răspuns