Reparatii Telefoane

Service Reparatie Samsung TAB S7 FE T736B

Service Reparatie Samsung TAB S7 FE T736B

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 FE este o tableta excelenta pentru pret. Ofera o serie de caracteristici si functii care o fac o alegere excelenta pentru o varietate de utilizatori, inclusiv:

Un ecran mare si vibrant de 12,4 inci
Un procesor puternic Qualcomm Snapdragon 750G
Memorie RAM de pina la 6 GB
Stocare de pina la 256 GB
O camera principala de 12 MP si o camera frontala de 5 MP
O baterie de 10.090 mAh
Tableta Galaxy Tab ruleaza sistemul de operare Android 11 si este compatibila cu stiloul S Pen. Acesta ofera, de asemenea, o gama larga de caracteristici si functii suplimentare, cum ar fi:

Suport pentru Wi-Fi 6
Suport pentru 5G
Suport pentru S Pen
Suport pentru Samsung DeX
Ecranul

Ecranul de 12,4 inci al tabletei Galaxy Tab este unul dintre punctele sale forte. Este un ecran LCD cu rezolutie de 2560 x 1600 pixeli. Ecranul este luminos, vibrant si ofera o experienta de vizualizare excelenta.

Performanta

Tableta Galaxy Tab este alimentata de un procesor Qualcomm Snapdragon 750G. Acest procesor este suficient de puternic pentru a gestiona sarcini complexe, cum ar fi redarea de videoclipuri 4K, jocurile si utilizarea aplicatiilor de productivitate.

Memorie si stocare

Tableta Galaxy Tab este disponibila cu pina la 6 GB de memorie RAM si pina la 256 GB de stocare. Acest lucru ofera suficienta memorie si stocare pentru majoritatea utilizatorilor.

Camera

Camera principala de 12 MP a tabletei Galaxy Tab ofera fotografii si videoclipuri de buna calitate. Camera frontala de 5 MP este perfecta pentru apeluri video si selfie-uri.

Baterie

Bateria de 10.090 mAh a tabletei Galaxy Tab ofera o autonomie excelenta. Puteti folosi tableta toata ziua fara sa va faceti griji ca va ramine fara baterie.

Concluzie

Samsung Galaxy Tab este o tableta excelenta pentru pret. Ofera o serie de caracteristici si functii care o fac o alegere excelenta pentru o varietate de utilizatori. Daca sunteti în cautarea unei tablete puternice si versatile, Galaxy Tab merita cu siguranta luata în considerare.

Avantaje

Ecran mare si vibrant
Performanta puternica
Memorie si stocare abundenta
Camera principala buna
Baterie excelenta
Dezavantaje

Lipsa unui slot pentru card microSD
Nu este rezistenta la apa sau la praf

Repararea unei tablete Samsung din 2022 poate varia in functie de natura problemei. Iata un ghid general pentru repararea unei tablete Samsung:

Diagnosticarea Problemei:

incepeti prin a identifica cu precizie problema. Poate fi vorba despre o defectiune hardware, cum ar fi un ecran spart sau o baterie defecta, sau poate fi o problema software, cum ar fi blocarea sistemului sau probleme cu aplicatiile.
Repararea Hardware:

Daca este vorba despre o problema hardware, cum ar fi ecranul spart, incepeti cu schimbarea ecranului. Acest lucru implica indepartarea cu atentie a ecranului deteriorat si instalarea unuia nou.
in cazul unei baterii defecte, puteti opta pentru inlocuirea bateriei. Deschideti dispozitivul, indepartati bateria uzata si instalati una noua pentru a restabili autonomia.
Rezolvarea Problemelor Software:

Pentru problemele software, incepeti cu un reset soft al dispozitivului sau actualizati firmware-ul la cea mai recenta versiune. Acest lucru poate rezolva problemele minore, cum ar fi blocarea aplicatiilor sau intarzierile in functionare.
Daca aveti probleme persistente, puteti considera o resetare de fabrica, dar asigurati-va ca faceti backup la datele importante inainte.
Conectivitate si Setari:

Verificati daca tableta are conectivitate adecvata, fie ca este vorba de Wi-Fi sau date mobile. Problemele de conectivitate pot afecta functionalitatea dispozitivului.
Revizuiti setarile pentru a va asigura ca totul este configurat corespunzator. Verificati si actualizati setarile de securitate si confidentialitate.

TELEFON SERVICE : 0744 69 69 98

Lasă un răspuns